GILLAR DU ATT JOBBA MED BRA RÅVAROR,
HÖG KVALITETSNIVÅ OCH ATT GE TOPPENSERVICE TILL KUNDER?

Kaffestugan i Böda är ett genuint hantverksbageri på norra Öland med stenugnsbakade surdegsbröd, frukostfrallor, smörbakade vete- och wienerbröd samt massor av andra goda bakverk, tårtor och bakelser. Vi rostar kaffe också, tillverkar vår egen glass och bakar pizza. Dessutom har vi mackor, sallader, smoothisar och mycket mycket mer. För oss är bra och äkta råvaror en måttstock för allt som vi tillverkar, väljer ut och säljer.

Nu söker vi personal för säsongen 2018. Kanske är du en av dem som vill komma och arbeta i vårt härliga gäng.

BAGARE OCH KONDITOR
Du som söker som bagare tycker om att få chansen att arbeta med långjästa bröd bakade på surdeg, både uppslagning och avbakning samt tillverka kaffebröd och kakor. Det är stundtals ett högt tempo som ställer krav på att god planeringsförmåga och självständighet. Du bör vara noggrann i allt du gör då det är viktigt att alla produkter håller hög kvalitet. Våra produkter är gjorda från grunden så kunskap om tillverkning och avbakning av surdegsbröd ett krav.Vår konditor arbetar självständigt och har stort utrymme för kreativitet och egna idéer. Det är stundtals ett högt tempo även här så krav på att god planeringsförmåga och självständighet är viktiga egenskaper. Du bör vara noggrann i allt du gör så alla produkter håller samma höga kvalitet. I arbetet ingår tillverkning av tårtor, bakelser och kondiskakor. Våra produkter är gjorda från grunden så kunskap om tillverkning av mousser, krämer och dylikt är ett krav.För tjänsterna krävs utbildning , gärna gesällbrev för konditorn, och att du är noggrann i ditt arbete för att göra produkterna så bra som möjligt. Vi hoppas att den som söker är en positiv och glad person med stor glädje till yrket.

Tjänsterna är på heltid och belagda mellan v 27 och v 31 2018.
Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev senast 28 februari till: lena@kaffestuganiboda.se

BUTIKSPERSONAL:
Som butikspersonal krävs ingen utbildning men butiks-/kassavana är meriterande och så naturligtvis ett genuint intresse för att ge hög service till alla våra underbara kunder. Stundtals kan det vara ett högt tempo så det är viktigt att du trots detta kan arbeta effektivt och med ett glatt humör. Du bör dessutom vara minst 18 år.

Tjänsterna är på heltid och mellan v 25 och v 33, alla arbetar inte under hela perioden.
Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev senast 28 februari till: annette@kaffestuganiboda.se