GLASS & MARMELAD

Vi älskar god glass, därför tillverkar och säljer vi vår egen gelato under högsäsong! En smakintensiv italiensk glass tillverkad av naturliga råvaror som mjölk, frukt, bär och socker. Om det inte är en sorbet förstås, för då är den oftast helt mjölkfri. Glassen köper du i våffla eller bägare och äts med fördel ofta säger de som har provat.

 

Egen marmelad

Vi tillverkar också våra egna marmelader. Självklart är också dessa fria från konstigheter såsom smakförstärkare och konserveringsmedel. Vi gillar ju naturliga råvaror! Rabarbern plockar vi i grannbyn, den är odlad så naturligt som det bara går. Hallon och blåbär köper vi, de är ekologiskt odlade.

 

Gelato & Biscuits

Från midsommar och cirka två veckor in i augusti har vi ytterligare ett ställe som är ett mer renodlat glasscafé, Gelato & Biscuits i Sandviks vackra hamn. Här kan du sitta och blicka ut mot Blå Jungfrun och dricka en god kopp kaffe tillsammans med vår egentillverkade glass, en delikat biscotti eller någon annan liten kaka. Här hittar du också vårt egenrostade kaffe förpackat i 250 g påsar, te, marmelader, kakor, biscotti, knäcke och lite presentartiklar.