Heminredning

På vår övervåning hittar ni en skön mix av allt från heminredning, krukor och trädgårdspynt till tvålar, ljus och hattar.  Ta dig tid att kika runt i alla vrår, för det finns många små fina saker här och där.

I barnhörnan hittar du de små moln- och stjärnkuddarna från Bloomingville. De är så mjuka så man inte vill sluta känna på dem. Där finns också de underbara kaninerna, flodhästarna och grisarna från Danska Maileg.

I trädgårdshörnet finns bland annat underbara krukor från Västanvind som bara väntar bara på att bli fyllda av säsongens prunkande gröna växter. Från ELDgarden har vi bland annat fått hem spaljéer, fjärilsbon, marschallhållare, rosenkulor och blomstöd.

Till badrummet finns fina handgjorda tvålfat och tvålar i form av gåsägg från Terra Midi, de doftar ljuvligt. Det finns också flera olika handgjorda borstar samt handdukar från Iris Hantverk.

 

Våra leverantörer

Några av våra leverantörer är Bloomingville, Iris Hantverk, Maileg, Terra Midi, ELDgarden, Västanvind, Affari, Strömshaga, Americana och Miljögården.