Jobba hos oss 2021

Vill du jobba i en unik miljö som varje år växer och utvecklas?

Vi söker personal för kommande säsong, kanske är du en av dem som vill arbeta i vårt härliga gäng.

BUTIKSANSVARIG
Tjänsten är från maj till oktober.
Läs utförlig beskrivning av tjänsten här.

KALLSKÄNKA
Tjänsten är från maj till oktober.
Läs utförlig beskrivning av tjänsten här.

GOURMETPIZZABAGARE
Tjänsten är från v 25-32.
Läs utförlig beskrivning av tjänsten  här. 

BAGARE
Vi är ett hantverksbageri som gillar att göra saker från grunden och har en jämn och hög kvalitet som mål. Du som söker som bagare, vare sig du har erfarenhet eller går utbildning just nu, tycker om att få chansen att arbeta från grunden med långjästa bröd bakade på surdeg, både uppslagning och avbakning samt tillverka kaffebröd och kakor. Det är stundtals ett högt tempo som ställer krav på att god planeringsförmåga och självständighet.

Vi hoppas att den som söker är en positiv och glad person med stor glädje till yrket. Du bör också vara noggrann i allt du gör då det är viktigt att alla produkter håller hög kvalitet. Tjänsten är på heltid och belagd någon gång mellan mellan v 27 och v 31, omfång kan diskuteras. Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: lena@kaffestuganiboda.se

KONDITOR
Hos oss är kunderna vana att hitta både klassiska och moderna tårtor och bakelser. Som konditor arbetar du självständigt och har stort utrymme för kreativitet och egna idéer. Kanske är du färdigutbildad och har erfarenhet. Kanske går du utbildning just nu. Det viktiga är att du är glad, positiv och brinner för yrket samt är noggrann i ditt arbete .

I arbetet ingår tillverkning av tårtor, bakelser och kondiskakor. Våra produkter håller en hög kvalitet och är gjorda från grunden så kunskap om tillverkning av mousser, krämer etc är ett krav. Det är stundtals ett högt tempo som ställer krav på att god planeringsförmåga och självständighet. Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: lena@kaffestuganiboda.se

BUTIKSPERSONAL
Som butikspersonal krävs ingen utbildning men butiks-/kassavana är meriterande och så naturligtvis ett genuint intresse för att ge en jämn och hög service till alla våra fantastiska gäster. Stundtals kan det vara ett högt tempo så det är viktigt att du trots detta kan arbeta effektivt och med ett glatt humör. Du bör vara minst 18 år. Tjänsten är på heltid och mellan v 27 och v 31 (omfång kan diskuteras) . Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: sofie@kaffestuganiboda.se

BUTIKSPERSONAL GELATO BISCUITS BYXELKROK  – Sommarens glassigaste jobb?
Snart slår vi åter upp portarna för Gelato & Biscuits, våra gelaterior i Byxelkrok och Sandviks hamn. Här säljer vi vår egentillverkade gelato, en smakrik glass av italiensk typ.

Vi söker nu dig som gillar att jobba med produkter av hög kvalitet och samtidigt vill göra det lilla extra för att gästerna ska trivas. Som butiksbiträde arbetar du huvudsakligen på eftermiddagar och kvällar (så det finns gott om tid för sol och bad). Från veckan innan midsommar till två veckor in i augusti. Dina sysslor är de vanligt förekommande i ett café. Ibland jobbar du själv och ibland tillsammans med en kollega. Vi ser helst att du har kassavana. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till sofie@kaffestuganiboda.se

Välkommen att bli en del av Kaffestugan i Bödas team!
Frank, Lena och Sofie